INGREDIENTS
Ceps frescos
Per a la vinagreta
Mostassa
1 part de vinagre
1 part de suc de llimona
2 parts d'oli d'oliva verge extra
Sal maldon
Pebre negre en pols
PREPARACIÓ
Netegem els ceps sense rentar-los. Per fer-ho, podem utilitzar un drap de cuina humit o un pinzell. Els tallem a làmines primes i els posem plans al plat. Posem els ingredients de la vinagreta, llevat de la sal, dins d'un pot de vidre, tapem i sacsegem. Seguidament servim els bolets amanits. Acabem el plat amb sal maldon al gust.
PER SABER-NE MÉS
És una recepta senzilla i relativament ràpida de preparar.També es pot fer amb ous de reig. En aquest cas no donem quantitats, però sí les proporcions. Feu la vinagreta en funció de la quantitat de bolets que volgueu preparar. No abuseu de la mostassa!
RESULTAT
Un plat excel·lent amb un dels bolets més exquisits i apreciats pels grans cuiners.
Montse