Català
Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES I CREMES
OUS
POSTRES I DOLÇOS
IDEES PER NADAL, CAP D'ANY I REIS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
XEFS Km0
Albergínies marinades.
Amanida de banyons
Amanida de banyons de Blanes
Amanida de llenties
Bacallà a la llauna amb cigrons
Bunyols de cigrons
Calçotada de la baixa Tordera
Carxofes confitades
Carxofes de la Baixa Tordera amb pernil ibèric
Carxofes farcides de peus de porc amb melmelada de pebrot vermell
Cigrons amb arengades d'en Marc
Coliflor arrebossat
Coliflor amb alls i pernil o panxeta
Els cigrons d'en Pep
Empedrat del Pla de Grau
Escalivada de la Conca de la Tordera amb la seva salsa
Espàrrecs amb salsa de formatge
Espinacs a la catalana
Faves ofegades a la catalana
Faves saltades amb alls tendres i botifarra negra de la Loreto
Fesols de Santa Pau amb cansalada i botifarra
Granussa de Blanes
Hummus
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca del Tordera
Llenties amb xoriço
Llenties amb cúrcuma i carbassa
Moniatos
Mosaic de pebrot i albergínia
Muhammara, salsa de pebrots i nous
Pastís amb carxofes de la Conca de la Tordera
Pèsols de Blanes amb ceba tendra i pernil ibèric
Samfaina amb verdures de Blanes
Timbal de faves a la catalana
Trinxat de col i patata de la Conca de la Tordera
Wok amb verdures del Pla de Grau amb tofu al nostre estil
Segueix-nos a les xarxes
RECEPTES
ENTRANTS I APERITIUS
CARN
LLEGUMS I VERDURES
MARISC
PEIX
PASTA I ARRÒS
POSTRES I DOLÇOS
OUS
SOPES I CREMES
IDEES PER LES FESTES
Idees per Nadal, Cap d'any i Reis