INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 lloms de bacoreta escabetxada

1 pebrot vermell escalibat

1 albergínia escalivada

Tomàquets cherry vermells i grocs

Pastanaga

Enciam

Oli d'oliva verge extra

Sal

PREPARACIÓ

Fem la bacoreta en escabetx. Mireu la recepta dels verats escabetxats, es fa de la mateixa manera. Netegem els lloms del peix, treiem les espines i la pell, que quedin ben polits. Preparem una bona amanida. Fem tires amb el pebrot escalivat i l'albergínia. Preparem el plat, posem l'amanida al nostre gust, adornem amb les tires d'escalivada, afegim el peix al costat i amanim. Ho podem amanir amb el suc del mateix escabetx; és una opció. Servim fred.

PER SABER-NE MÉS

Aquesta amanida també la podem fer amb qualsevol recepta d'escabetx, bacoreta, melva, bonítol, verat,  també amb sardines amb oli...

RESULTAT A TAULA

És el que ténen els escabetxos. Són molt bons, versàtils i, podem bastir un plat fàcil en pocs minuts. No us entren ganes de fer-lo?

Que vagi de gust!

Júlia