INGREDIENTS
8 o 10 sardines per persona
sal
oli
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 220ºC.
Mentre el forn agafa temperatura, netegem les sardines. Traiem cap i budells i les passem per aigua.
Agafem una plata, la cobrim amb paper per a forn i posem molt poc oli i sal damunt del paper.
Disposem les sardines una al costat de l'altra.
Enfornem i esperem 5 minuts justos.
Retirem la plata i servim. Podem preparar un bol petit amb all i julivert trinxat, ho cobrim d'oli i afegim unes gotes de vinagre.
Al moment de menjar, podem amanir les sardines. Encara millor!
PER SABER-NE MÉS
Si fem les sardines al forn, evitem l'olor que desprenen quan les fem a la brasa o a la planxa.
LA RECEPTA EN UN MINUTVIDEORECEPTA
RESULTAT
Un plat ràpid, boníssim, senzill i econòmic. El podem acompanyar amb una bona amanida i pa amb tomàquet.
Montse i Júlia