Català
Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES I CREMES
OUS
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
XEFS Km0
CREMES
Brou vegetal vermell
Crema de carabassa amb curry
Crema de carbassa amb cervesa
Crema de pastanaga
Crema de porros
Crema de remolatxa
Escudella de Nadal
Galets de Nadal
Gaspatxo de la Vanessa
Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo tradicional sense pa
Hummus
Hummus
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca de la Tordera
Hummus de remolatxa
Porrusalda
Salmorejo amb tomàquets de La Tordera
Sopa de ceba
Sopa de cogombre i alfàbrega
Sopa de gambes
Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric
Sopa de menta de la Loreto
Sopa de peix de la Pilar
Sopa freda de carabassó i menta
Vichyssoise de pera
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES
ENTRANTS I APERITIUS
CARN
LLEGUMS I VERDURES
MARISC
PEIX
PASTA I ARRÒS
POSTRES I DOLÇOS
OUS
SOPES I CREMES
IDEES PER LES FESTES