INGREDIENTS

300 g de boletes (perles), de mozzarella
Oli d'oliva verge extra
1 gra d 'all

15 fulles d'alfàbrega
4 cullerades de suc de llimona
1 culleradeta de grans de pebre variats

PREPARACIÓ

Escorrem la mozzarella. Rentem i eixuguem les fulles d'alfàbrega i les reservem. Piquem l'all molt petit, com si fos ratllat. Barregem tots els ingredients i els deixem a la nevera dins d'un pot tapat durant 4 hores. L'oli ha de cobrir el formatge. Ho salem amb moderació.


PER SABER-NE MÉS

Es guarda a la nevera bastants dies. Serveix per a tota classe d'amanides i plats de pasta.  Quan el formatge s'acabi, aprofitem l'oli per a les amanides.

 

VIDEORECEPTA

Mozzarella marinadaLa recepta en un minut

 

 

 

 

RESULTAT A TAULA

Un formatge marinat suau i aromàtic que us agradarà.

Montse