Peix a la paillota


Calamarsos en ceba

Ventresca de boníto del norte

 

Sepia a la planxa

Croquetes de peix

Cap roig i panegal a l'espatlla

Raors, lloritos, rosons

Salmó al forn amb cítrics


Tàrtar de tonyina vermella

 Dentol al forn

Cim i tomba de déntol

Peix ràpid al forn

 Tonyina amb verdures i pesto

Tonyina amb tomaquet

Peix a la sal amb fonoll

Tàrtar de bacàlla


Cap roig i calet amb salsa roja

 

Calet Nandu Jubany

 

 Verat curat

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

 Salmó salvatge a la sal

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Suquet de panegals

Bacallà amb samfaina

LLuç al bitxo

Càntara al forn

seitons arrebosats

Sardines al forn

Déntol amb vermut

Bonítol al forn

Aranya fregida

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà


Bonítol amb ceba

Lluç Olaizola

Rap amb rossinyols!

Peix marinat

Gogillo de dentón

Bonítol amb tomàquet

conserva d'atún

Tumbet de llampuga 

 Bacallà amb allioli

Sardines amb escabetx

Sorell amb albergínia

 Ceviche de corball

Canada amb ceba

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats


 Mòllera arrebossada

Lluç farcit de porros i gambes

Rap allagostat

Ceviche de calet

 

Suquet d'escòrpora

Bacoreta amb verduretes

Canelons de peix

Salmó fumat marinat

 Canelons de peix

 

Congre amb pèsols

Esqueixada de bacallà

Congre amb patates i pèsols

Bunyols de bacallà

Calamars a la bruta

 Bunyols de peix

Xipirons amb tinta

Calamars farcits  amb bolets

Serviola amb escabetx

Pastís de penegals

Peix espasa ( emperador) 

 

Marmitako de bonitol

Pop, com bullir-lo

Llobarro al forn

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Sardines en escabetx 

Calamars farcits

 
Sepia amb patates i pèsols

Lloritos, raors, rosons

Bacallà al pesto

 

Rap all cremat

Calamars a la romana

Bunyols de sardines