Albergínies marinades

Ales amb salsa teriyaki

Amanida anacards i maduixes

Amanida amb germinats

Amanida amb llagostins i taronja

Amanida Caprese

Amanida d'endivies

Amanida de mongeta verda

Amanida de banyons de Blanes

Amanida de cogombre amb salsa de iogurt

 Amanida de festa

Amanida de pasta

 Amanida de l'hort

Amanida de  llenties

Amanida de piquillos i tonyina

Amanida de pollastre

Amanida de poma carabassó i bròquil verd

Amanida de pop

 Amanida de porros

Amanida de quinoa

Amanida de tardor

Amanida de tirabuixons amb mozzarella marinada

Amanida de tomàquet amb burrata amb oli d'alfàbrega

Amanida de tomàquet, avellanes i parmesà amb oli d'alfàbrega

Amanida russa

Santa

Aperitiu de pastes salades

Arbres de cogombre

Bacoreta en escabetx de verdures 

Bonítol escabetxat amb albergínia

Bonítol marinat

 

Braç de gitano de carbassó

Brandada de bacallà

Bunyols de bacallà

 Bunyols de calet

Bunyols de carbassó

Bunyols de cigrons

Bunyols de sardines

Calamars a la romana

Carpacció de calet marinat

Canapé de tomàquet i formatge de cabra

Canapès variats

Carpaccio d'ous de reig

Carpaccio de bacallà

 Ceviche de corball

 Ceviche de corball

Coca d'espinacs

Coca de foie, figues i formatge

Coca recapte

Coca de full amb tomàquet

Corona de verduretes

Crema de pastanaga freda

Croquetes de bolets

Croquetes de peix

Croquetes de trompetes de la mort i carbassó

Escalivada

 


Esqueixada de bacallà

 

Gambes de Blanes

Gaspatxo de préssec

gaspatxo-remolatxa-1

 

Lioneses de bolets

 Aperitiu de lioneses

Carpaccio de llampuga

Mosaic de pebrot i albergínia

Ninots de neu

 

Pastís de bolets

 

Pastís de pebrot i tonyina

Pastís de pernil

Pastís de porro amb formatge de cabra i nous

Pastís de salmó / Pastel de salmón

Pastís de penegals

Pastís de tonyina


Pastís  de salmó

Pastís de pera i formatge blau

 

  Paté d'albergínia

Paté de castanyes i bolets

Pinxo carxofa

Piruletes de pasta de full

Pastís de carfoxes


Quiche Kiòmetre0

Salmó fumat marinat

Salmorejo de remolatxa


Seitons en vinagre

Serviola amb escabetx

Sorell amb albergínia

Tàrtar d'escamarlans de Blanes

Tàrtar de bacàlla

Tàrtar de tonyina vermella

Truita de patates 

Tumbet mallorquí

 

Vaset de formatge de cabra, albergínia i pebrot

Crema de mongetes i botifarra

Vichyssoisse de pera