INGREDIENTS

Enciam fulla de roure
Una bossa de canonges
Tomàquets petits
Pastanaga
Germinats de col llombarda
Pipes de carbassa
Oli d’oliva verge extra
Sal

 

 PREPARACIÓ

 Rentem les verdures. Tallem les pastanagues en bastonets i els tomàquets per la meitat. Tallem les fulles d’enciam. 

Preparem l’amanida disposant les verdures tal com es veu a la foto. Posem  les pipes de gira-sol i amanim amb l’oli i la sal. Acabem posant a sobre els germinats.

 

PER SABER-NE MÉS 

Afegir  germinats és una bona manera d’incloure a la nostra dieta nutrients molt valuosos. Amb petites quantitats (una bona cullerada per persona), en tenim prou per consumir una bona quantitat de vitamines i minerals. Podem trobar diferents tipus de germinats: d’alfals, col llombarda, ceba, porro, soja verda...Podem anar variant i afegir sabors i propietats diferents.

 

RESULTAT 

Una altra amanida fàcil i carregada de vitamines!

 

Júlia