Castellano
Search
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES I CREMES
OUS
POSTRES I DOLÇOS
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
REVETLLA : Entrants
Cargols amb cabra de mar
Carpaccio de d'escamarlans de Blanes
Escamarlans de Blanes a la sal
Escamarlans de Blanes al forn
Gambes de Blanes a l'estil d'Euskadi
Gambes de Blanes a la planxa amb torradetes d'all i julivert
Gambes de Blanes amb patates
Llagostins Galtzagorri
Llobregants a la mar
Musclos a la nostra manera
Musclos al pebre
Musclos de roca cuits amb aigua de mar
Musclos en escabetx
Ostres
Pastís de gambes de Blanes
Romesquet de llagosta
Tàrtar d'escamarlans de Blanes
Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU