Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Albergínies marinades Kilòmetre0.cat
Albergínies marinades.
Ales de pollastre amb salsa teriyaki
Amanida amb alvocat, anacards i maduixes
Amanida amb germinats i llavors
Amanida amb llagostins i taronja
Amanida Caprese Nadalenca
Amanida d'enciam amb poma, pastanaga, nous i maduixes
Amanida d'endívies
Amanida de banyons amb cansalada curada
Amanida de banyons de Blanes
Amanida de cabdells, piquillos i tonyina
Amanida de cogombre amb salsa de iogurt i menta
Amanida de festa amb poma, nous i magrana
Amanida de fusilli
Amanida de fusilli amb mozzarella marinada
Amanida de l'hort
Amanida de llenties
Amanida de mango i alvocat amb pernil ibèric
Amanida de pollastre
Amanida de poma carbassó i bròquil verd
Amanida de pop
Amanida de porros confitats
Amanida de quinoa amb poma, prunes i rocafort
Amanida de tardor
Amanida de tomàquet amb burrata, avellanes i oli d'alfàbrega
Amanida de tomàquet i ceba tendra tradicional
Amanida de tomàquet, avellanes i parmesà amb oli d'alfàbrega
Amanida de tomàquet, burrata i oli d'alfàbrega
Amanida russa
Amanida russa feta al vapor
Amanida senzilla de patata
Aperitiu Arbre de Nadal
Aperitiu de Nadal Santa
Aperitiu de Ninots de Neu, Ous de guatlla nadalencs
Aperitiu de pastes salades
Arbres Nadalencs de cogombre
Bacallà fumat amb pinyons
Bacoreta de Blanes amb escabetx de verdures
Bacoreta o melva en escabetx i albergínia
Badocs de carbassó arrebossats
Bonítol de Blanes escabetxat amb albergínia
Bonítol marinat
Braç de gitano de carbassó amb pernil i formatge
Braç de gitano de patata.
Brandada de bacallà
Bunyols de bacallà de la tia Rosita
Bunyols de calet
Bunyols de carbassó
Bunyols de cigrons
Bunyols de sardines o de seitons de Blanes
Calamars a la romana de la tia Rosita
Canada a l'andalusa
Canapé de gelatina de tomàquet amb formatge de cabra
Canapè de Salmó
Canapès enrotllats
Canapès kilòmetre 0
Canapès per a la revetlla
Canelons d'estiu
Canelons de carbassó i pastanaga
Càntera marinada (xopa)
Carbassó marinat
Carbassó marinat Kilometre0.cat
Carbassonets farcits
Carpaccio d'ous de reig
Carpaccio de bacallà
Carpaccio de calet marinat
Carpaccio de d'escamarlans de Blanes
Ceviche de corball de Blanes
Coca d'espinacs, sobrassada i formatge blau
Coca de foie, figues i formatge
Coca de recapte
Coca de tomàquet amb mostassa i formatge
Conill rostit amb samfaina
Corona de verduretes de la conca de la Tordera
Corona Nadalenca Montse
Crema freda de pastanaga amb gingebre i iogurt de coco
Croquetes de camagrocs i albergínia
Croquetes de déntol
Croquetes de trompetes de la mort i carbassó
Cruixent d'espàrrecs amb salsa de formatge
Empedrat del Pla de Grau
Escalivada de la Conca de la Tordera amb la seva salsa
Esqueixada de bacallà
Esqueixada Loreto
Figues amb sobrassada i formatge de cabra
Gall de Sant Pere marinat
Gambes de Blanes al estil Euskadi
Gaspatxo de la Vanessa
Gaspatxo de préssec
Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo groc
Gaspatxo tradicional sense pa
Gratinat de formatge de cabra amb poma
Hummus
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca del Tordera
Lioneses amb bolets i formatge fos
Lioneses salades de festa
Llampuga marinada
Moniatos fregits
Mosaic de pebrot i albergínia
Muhammara, paté de pebrots i nous
Musclos a la nostra manera
Musclos de roca cuits amb aigua de mar
Ous a la mimosa
Pa amb tomàquet desestructurat,
Pastís d'escalivada
Pastís de bolets
Pastís de gambes de Blanes
Pastís de pebrot i tonyina
Pastís de pernil
Pastís de porro i formatge de cabra amb nous
Pastís de salmó fumat
Pastís de serrans penegals de Blanes
Pastís de tonyina i formatge
Pastís de tonyina i tomàquet
Pastís de truites de la besàvia Francisca
Pastís dos salmons
Pastís grec d'espinacs, Spanakopita
Pastís salat de pera i formatge blau
Patates farcides de bacallà
Paté d'albergínies, baba ganoush o mutabal
Paté de castanyes i camagrocs
Pernil d'ànec - Magret d'ànec curat
Pinxo de carxofa amb musclo escabetxat
Piruletes amb tomàquet sobrassada i formatge
Pop a la gallega
Quiche de carxofes de la Conca de la Tordera
Quiche Kilòmetre0
Ratolins amb formatge
Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet
Salmó fumat marinat
Salmó marinat
Salmorejo de remolatxa
Sardines amb escabetx suau - White Summer
Sardines de Blanes marinades
Sardines en escabetx
Seitons de Blanes en vinagre de sidra
Seitons en vinagre
Serviola de Blanes amb escabetx lleuger de Cahardonnay
Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric
Sorell escabetxat amb albergínia
Tàrtar d'escamarlans de Blanes
Tàrtar de bacallà
Tàrtar de bacoreta amb vinagreta i emulsió d'alvocat
Tàrtar de préssec amb llagostins i alvocat
Tàrtar de tonyina del Nandu Jubany
Truita de patates
Tumbet mallorquí de la tieta Maria
Tzatziqui
Vaset de bolets
Vaset de formatge de cabra, albergínia i pebrot vermell
Vasets de crema de fesols del ganxet amb botifarra
Verat escabetxat amb carxofa o albergínia
Vichyssoise de pera
Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà
Xapata amb tomàquet i pernil ibèric
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs