Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Albergínies a la Parmesana
Alberginies farcides de l'àvia Gertrudis
Albergínies marinades Kilòmetre0.cat
Albergínies marinades.
Amanida de banyons amb cansalada curada
Amanida de banyons de Blanes
Amanida de llenties
Bacallà a la llauna amb cigrons
Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
Bacallà amb cigrons de la tia Cefi
Bissara de faves
Bledes amb alls tendres
Bunyols de carbassó
Bunyols de cigrons
Calçotada de la baixa Tordera
Calçots al forn
Carbassa al forn
Carbassó marinat
Carbassó marinat Kilometre0.cat
Carbassonets farcits
Carxofes confitades
Carxofes confitades amb gambes de Blanes
Carxofes de la Baixa Tordera amb pernil ibèric
Carxofes farcides de peus de porc amb melmelada de pebrot vermell
Cigrons amb arengades
Cigrons amb espinacs
Coliflor arrebossat
Coliflor amb alls i pernil o panxeta
Coliflor de l'hort amb vinagre
Cruixent d'espàrrecs amb salsa de formatge
Els cigrons d'en Pep
Empedrat del Pla de Grau
Escalivada de la Conca de la Tordera amb la seva salsa
Espinacs a la catalana
Espinacs amb poma, panses i pinyons
Faves i pèsols de Blanes amb pernil
Faves ofegades a la catalana
Faves ràpides de la Loreto
Fesols de Santa Pau amb cansalada i botifarra
Fesols vermells, com bullir-los
Granussa de Blanes
Hummus
Hummus
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca del Tordera
Llenties amb xoriço
Llenties amb cúrcuma i carbassa
Moniatos
Mosaic de pebrot i albergínia
Muhammara, paté de pebrots i nous
Pastís de porro i formatge de cabra amb nous
Patates Hasselback
Patates al microones
Pèsols del maresme amb ous durs
Pèsols de Blanes amb ceba tendra i pernil ibèric
Plat de verema
Quiche de carxofes de la Conca de la Tordera
Risotto de faves i pèsols
Samfaina amb verdures de Blanes
Sèpia amb faves i pèsols
Sèpia de Blanes amb patates i pèsols
Sèpia estofada amb pèsols i carxofes
Timbal de faves a la catalana
Tirabecs amb botifarra
Trinxat de col i patata
Verdures en escabetx de taronja agra
Wok de verdures del Pla de Grau al nostre estil
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs