Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Cargols amb cabra de mar
Carpaccio de d'escamarlans de Blanes
Escamarlans de Blanes a la sal
Escamarlans de Blanes al forn
Gambes de Blanes a l'estil d'Euskadi
Gambes de Blanes a la planxa amb torradetes d'all i julivert
Gambes de Blanes amb patates
Llagostins Galtzagorri
Llobregant a la taronja
Llobregants a la mar
Musclos a la nostra manera
Musclos al pebre
Musclos de roca cuits amb aigua de mar
Musclos en escabetx
Navalles a la planxa
Ostres
Pastís de gambes de Blanes
Romesquet de llagosta
Tàrtar d'escamarlans de Blanes
Vieires al forn
Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs