Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Aperitiu de Ninots de Neu, Ous de guatlla nadalencs
Ous a la mimosa
Ous farcits
Pastís de truites de la besàvia Francisca
Ratolins amb formatge
Truita a la paisana de l'àvia Francisca
Truita d'alls tendres i botifarra negra.
Truita d'alls tendres i julivert
Truita d'espàrrecs de marge
Truita de patates
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs