Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Amanida de pop / Receptes de cuina
Aranya d'es cap negre amb patates
Aranya de Blanes fregida amb sopa
Aranya de cap negre a la planxa
Bacallà a la llauna amb cigrons
Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
Bacallà al pesto cuit a baixa temperatura
Bacallà amb cigrons de la tia Cefi
Bacallà amb muselina d'all gratinat
Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell
Bacallà amb samfaina
Bacallà amb tomàquet
Bacallà fumat amb pinyons
Bacoreta arrebossada amb romaní i farigola
Bacoreta de Blanes amb escabetx de verdures
Bacoreta o melva de Blanes al forn
Bacoreta o melva en escabetx i albergínia
Bonítol de Blanes al forn
Bonítol amb ceba, mel i soja
Bonítol de Blanes en escabetx amb albergínia
Bonítol Kilòmetre 0
Bonítol marinat
Brandada de bacallà
Bunyols de bacallà de la tia Rosita
Bunyols de calet , bunyols de peix
Bunyols de sardines o seitons de Blanes
Calamars a la romana de la tia Rosita
Calamars amb la seva tinta
Calamars de potera amb ceba
Calamars de potera amb salsa de tomata.
Calamars farcits amb bolets i gambes de Blanes
Calamars farcits de l'àvia Francisca
Calamars farcits de peix de la Pepita de ca l'Orench
Calamarsos ( calamars) de Blanes, de potera, a la bruta
Calamarsos de potera amb ceba i tomàquet
Calet a la sal amb fonoll marí
Calet de Blanes a la sal
Calet de Blanes al forn amb all i bitxo
Calet de Blanes al forn amb patates
Calet Nandu Jubany
Canada a l'andalusa
Canada o canana negra amb ceba
Canades de Blanes amb pebrots i ceba
Canelons de calet
Canelons de peix de la Montse
Càntera de Blanes al forn amb all i bitxo
Cap roig ( polla, escórpora) amb maionesa d'alls escalivats i safrà
Cap roig i calet amb salsa roja
Carpaccio de bacallà
Carpaccio de calet marinat
Carpaccio de càntera marinada (xopa)
Ceviche de corball de Blanes
Cim i tomba de déntol
Congre amb pèsols
Congre de Blanes amb patates i pèsols
Corball o déntol gratinat
Croquetes de déntol
Déntol al forn amb patates
Déntol al forn amb patates i vermut
Déntol de Blanes, senzill i ràpid al forn.
Dot, xerna o néro de fons al forn amb patates
Escrita amb patates i allioli negat
Esqueixada de bacallà
Esqueixada Loreto
Filets de sorell o verat curats amb sal fumada
Gall de Sant Pere marinat
Gall de Sant Pere al forn amb patates
Groguillo de déntol
Llampuga amb pebres (pebrots)
Llampuga amb tumbet Mallorquí
Llampuga arrebossada
Llampuga marinada
Llenguado de Blanes a la Meunière
Llobarro de Blanes al forn
Lloritos, Rosons de La Pilona de Malgrat
Lluç a la romana
LLuç al estil Olaizola
Lluç de Blanes al bitxo
Lluç farcit de porros i gambes
Lluç i gambes de Blanes amb salsa verda
Llucets que es mosseguen la cua
Lluerna i aranya amb patates
Marmitako
Marmitako d'aranya d'es cap negre
Melva o bacoreta amb escabetx de cítrics
Mòllera de Blanes arrebossada
Mòllera al forn estil Euskadi
Molletes de Blanes fregides
Orada salvatge al forn amb patates
Pagell de Blanes a la papillota
Pastís de serrans penegals de Blanes
Patates farcides de bacallà
Peix al forn
Peix amb suc de la Maria Dolors Andreu / La cuina del peix a Blanes
Peix espasa amb menta, julivert i llimona
Polla o cap roig i panegal a l'espatlla
Pop a la gallega
Pop amb ceba, recepta del Baix Empordà
Pop blanc amb cigrons
Pop blanc amb patates
Pop de Blanes amb patates i allioli negat
Pop, com bullir-lo
Rap de Blanes allagostat
Rap a l'all cremat
Rap amb rossinyols
Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric
Rosons de Blanes amb escates cruixents
Salmó al forn amb cítrics
Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet
Salmó fumat marinat
Salmó marinat
Salmó salvatge a la sal
Sardines amb escabetx suau - White Summer
Sardines confitades amb oli
Sardines de Blanes al forn
Sardines de Blanes marinades
Sardines en escabetx
Sardines en escabetx de cúrcuma
Sardines escabetxades amb albergínia
Seitons de Blanes arrebossats amb pa ratllat
Seitons de Blanes en vinagre de sidra
Seitons de Blanes escabetxats amb albergínia
Seitons de Blanes fregits
Seitons en vinagre
Sèpia a la planxa amb all i julivert
Sèpia amb faves i pèsols
Sèpia de Blanes amb patates i pèsols
Sèpia estofada amb pèsols i carxofes
Serviola de Blanes al forn amb patates (peix llimona)
Serviola de Blanes amb escabetx lleuger de Cahardonnay
Sonsos de Blanes fregits
Sorell escabetxat amb albergínia
Suquet amb lluç de Blanes i cloïsses
Suquet d'aranya de cap negre amb allioli negat
Suquet d'escórpora
Suquet d'espet amb escopinyes
Suquet de congre
Suquet de serrans penegals
Suquet mariner amb allioli negat
Tàrtar de bacallà
Tàrtar de bacoreta amb vinagreta i emulsió d'alvocat
Tàrtar de tonyina del Nandu Jubany
Timbal de tintorera amb samfaina
Tonyina en conserva
Tonyina vermella amb tomàquet
Tonyina vermella amb patata, mongeta tendra i pesto
Ventresca de bonítol del Nord al forn
Ventresca de tonyina vermella de Blanes
Verat de Blanes curat
Verat escabetxat amb carxofa o albergínia
Verats amb formatge de cabra, tomaquet i herbes
Verats amb soja i sèsam torrat
Verats de Blanes escabetxats
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs