Amanida d'endivies

INGREDIENTS

Endívies
Peres
Formatge Gongonzola
Nous
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre negre mòlt

PREPARACIÓ

Rentem les endívies, les deixem escòrrer i les tallem al llarg a talls prims.
Pelem les peres, les tallem en dos al llarg, retirem les llavors i les tallem a làmines. Piquem les nous. Fem tires de formatge Gorgonzola i de cada tira fem talls petits.
En una safata posem ben col·locats els talls d’endívies (tal com es veu a la foto).
A sobre, les làmines de pera. Seguidament, el formatge i acabem escampant les nous per sobre.
Ho amanim amb l’oli, la sal (poca) i pebre negre al gust.

PER SABER-NE MÉS

Podem variar el formatge pel típic Roquefort o qualsevol mena de formatge blau. Una amanida fàcil i ràpida de preparar. Amb Gorgonzola queda molt bona. No us donem quantitats, feu-la a ull en funció dels comensals i de la mida de les endívies.

RESULTAT A TAULA

Ràpida, fàcil, bona. Ho té tot. Que vagi de gust!

Montse i Júlia