Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
Inici
ESDEVENIMENTS
Search
Espatlla de xai al forn
Botifarra al forn amb patates
Llaminera de porc amb salsa de mostassa
Llom ibèric rostit al forn
Pollastre fàcil al forn
Pollastre al "ajillo"
Magret d'ànec amb ceba caramel·litzada i reducció de Porto
Cuixa de xai farcida al forn
Cabrit al forn
Pollastre farcit desossat
Pollastre amb escamarlans de l'àvia Carmeta
Civet de cabirol (al forn)
Ànec de pagès rostit
Pollastre rostit al forn amb cassola de ferro
Magret d'ànec curat ( Pernil d'ànec)
Patates a la cassola
Peus de porc amb carxofes del Delta de la Tordera
Pollastre amb peres
Civet de senglar amb olla ràpida
Alberginies farcides de l'àvia Gertrudis
Peus de porc amb bolets de la Tia Rosita
Pollastre amb rossinyols
Pollastre amb prunes, de l'àvia Francisca
Llom ibèric a la sal
Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca
Vedella a l'antiga de Can Canaleta
Caldereta de xai amb carxofes
Tumbet mallorquí de la tieta Maria
Civet de cérvol amb bolets cuina amb olla ràpida
Vedella amb bolets de l'àvia Francisca
Botifarra amb bolets de la Loreto
Pollastre al forn amb cireres
Pollastre de pagès a la vinagreta amb olives
Conill rostit amb samfaina
Ales de pollastre amb salsa teriyaki
Pollastre farcit amb foie gras
Pollastre rostit a l'antiga de la Loreto
Civet de senglar amb camagrocs (olla ràpida)
Pollastre de Festa Major
Pollastre al curri a l'estil de Blanes
Conill de l'Empordà rostit amb samfaina
Conill amb cireres
Fricandó amb llanegues i rovellons
Pollastre rostit amb botifarra de l'àvia Francisca
Carxofes farcides de peus de porc amb melmelada de pebrot vermell
Secret ibèric amb cervesa i mel
Botifarra esparracada amb rossinyols
Pollastre amb camagrocs
Costelletes de cabrit arrebossades
Pollastre amb samfaina
Vedella amb castanyes
Pollastre farcit amb salsa Pedro Ximenez
Cuixa de cabrit al forn
Conill guisat amb samfaina
Fricando amb camagrocs
Costelletes de conill arrebossades
Peus de porc amb gambes de l'Angela Marroi
Botifarra amb samfaina de verdures de Blanes
Broquetes de cap de llom adobades
Ànec rostit al vi blanc
Cuixa de xai farcida amb tòfona
Peus de porc amb castanyes
Conill amb cargols de la Loreto
IDEES PER A L'ESTIU