Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
Inici
ESDEVENIMENTS
Search
Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà
Pastís de gambes de Blanes
Gambes de Blanes a l'estil d'Euskadi
Escamarlans de Blanes al forn
Gambes de Blanes amb patates
Escamarlans de Blanes a la sal
Llagostins Galtxagorri
Musclos en escabetx
Llobregants a la mar
Gambes de Blanes a la planxa amb torradetes d'all i julivert
Musclos de roca cuits amb aigua de mar
Musclos al pebre
Musclos a la nostra manera
Ostres
Tàrtar d'escamarlans de Blanes
Carpaccio de d'escamarlans de Blanes
Romesquet de llagosta
Cargols amb cabra de mar
Llobregant a la taronja
Vieires al forn
Navalles a la planxa
Garotes naturals
IDEES PER A L'ESTIU