INGREDIENTS BÀSICS
Pa de motlle
Crema de llet per cuinar
Mantega
Gelatina (opcional)

PREPARACIÓ PRÈVIA PER A TOTS ELS TIPUS DE CANAPÈS
Primer preparem les llesques de pa de motlle. Untem el pa amb l'ajuda d'un pinzell, primer amb nata líquida i després amb mantega fosa. Un cop fet això, preparem les diferents varietats de canapès.

Els podem acabar amb gelatina.

 

 

 

 


FOIE MICUIT I AVELLANA

INGREDIENTS
Paté de fetge d'ànec, avellanes torrades sense la pell i formatge cremós tipus Philadelphia.

PREPARACIÓ
Untem la llesca amb el paté, la tallem en 4 talls quadrats i cada quadrat en 2 triangles. Hi posem al damunt un punt de formatge i ho acabem amb l'avellana.

 

 

  

SOBRASSADA I FORMATGE

INGREDIENTS
Crema de sobrassada, formatge ratllat i mel.

PREPARACIÓ
Untem la llesca amb la sobrassada, la tallem en 4 quadrats, hi posem una mica de formatge ratllat al damunt i, abans de servir, un fil de mel.

 

  

PERNIL DOLÇ I FORMATGE

INGREDIENTS
Formatge Philadelphia, formatge laminat, pernil dolç i nous.

PREPARACIÓ
Untem la llesca amb Philadelphia, hi posem al damunt una llesca de formatge (retallem el sobrant), a sobre hi posem un tall de pernil dolç (retallem el sobrant). Tallem la llesca en 4 parts, hi posem al damunt un punt de formatge Philadelphia i l'acabem amb mitja nou. El guarnim amb formatge Philadelphia, tal com es veu a la foto.

 

 

OU DUR I ESPÀRRECS


INGREDIENTS
Maionesa, ou dur ratllat, espàrrecs en conserva curts i cogombrets amb vinagre.


PREPARACIÓ
Untem la llesca amb maionesa, hi posem damunt l'ou dur ratllat, la tallem en 4 quadrats, posem al damunt un espàrrec partit per la meitat (si els espàrrecs són llargs, en fem 4 o 6 trossos) guarnim amb un cogombret.

 

  

PER SABER-NE MÉS
El fet d'untar primer el pa amb crema de llet i mantega fosa, fa que els canapès quedin més amorosos. Si al final els acabem amb gelatina, els hi  donarem un toc més lluent i es conservaran més temps sense que es ressequin. Per fer l'acabat amb gelatina, hem de seguir les instruccions del fabricant.

RESULTAT
Uns canapés fàcils, econòmics i bons.

Montse i Júlia