INGREDIENTS

Una barra estreta de pa integral amb llavors
Salmó curat o fumat (tallat fi)
Mantega salada
Anet sec
Pebre blanc mòlt
Melmelada de llimona i anet (marca La Fageda)

 

PREPARACIÓ
Tallem la barra de pa a llesques d'1,5 cm de gruix i les untem amb la mantega. Hi escampem una mica d'anet.
Posem els filets de salmó a sobre de manera que quedin ben presentats i els amanim amb un pols de pebre.
Ho acabem posant una culleradeta de postres de melmelada per sobre.

 

 


PER SABER-NE MÉS

Ho podem preparar amb salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet (veure recepta), o bé amb salmó fumat. La mantega salada lliga molt bé; millor treure-la de la nevera una estona abans. En pa integral de llavors queda perfecte, molt millor que el pa blanc. La melmelada de llimona amb anet li dóna un toc especial. Aquí no dono quantitats, tot depèn de la gana...


RESULTAT A TAULA
Un canapè fàcil, boníssim i molt estètic. Què vagi de gust!

Júlia