INGREDIENTS

1,2 kg de pomes golden
400 g de farina
150 g de sucre morè
200 g de mantega sense sal
1 culleradeta d'essència de vainilla
1 polsim de canyella


PREPARACIÓ I COCCIÓ

Encenem el forn a 170ºC. Preparem una barreja amb la farina, el sucre, la mantega, la vainilla i la canyella. Ho barregem bé i ens quedarà una massa grumollosa i irregular. Pelem les pomes, els hi traiem el cor i les tallem a trossos d' uns 2 o 3 cm. Posem els talls de poma en una plata de forn. Tapem amb un drap de cuina i pressionem lleugerament. Retirem el drap i hi afegim la barreja per sobre.Tornem a pressionar lleugerament (sense drap i amb les mans). Ho entrem al forn calent uns 30-35 minuts. Sabrem que està cuit quan comenci a quedar daurat i cruixent. Servim  calent o tebi acompanyat de nata o gelat de vainilla. 

 

Apple crumblePER SABER-NE MÉS

L' Apple crumble és una de les postres típiques del Regne Unit; als  Estats Units s'anomena apple crisp. Un cop fet es conserva bé una setmana, tot i que de ben segur us el menjareu abans. Escalfeu-lo una mica abans de servir.

Aquesta recepta ens l'ha passat en Daniel Coolbear. 

 

RESULTAT A TAULA

Unes postres angleses fàcils i bones, ideals per a l'hivern.

Montse