Carpaccio de taronja

INGREDIENTS
3 o 4 taronges 
40 g de sucre en pols
100 ml de mistela o de moscatell
1/2 llimona 
Romaní fresc
Torró de xocolata o el que vulgueu

PREPARACIÓ

Rentem una taronja. Amb un pelador de patata, pelem la taronja sense agafar la part blanca.  La tallem a tires molt fines i reservem.
En un cassó posem 125 ml d'aigua i 20 g de sucre en pols. Ho escalfem i quan arrenqui el bull parem el foc, i afegim les tires de taronja.
Les deixem 5 minuts, escorrem i reservem.

Pelem les taronges a sang. No ha de quedar res de la part blanca. Les tallem a rodelles fines i reservem.

Preparem una barreja amb 100 ml de mistela, el suc de mitja llimona i els 20 g restants de sucre en pols.
Amb aquesta barreja reguem la taronja, hi posem al damunt les tires de la pell de taronja i reservem a la nevera 1h.

Servim el carpaccio en una copa. Primer posem la taronja, repartim al damunt les tires de pell confitades, afegim els trossets de torró i acabem amb una mica de romaní fresc, esmicolat ben petit.


PER SABER-NE MÉS

Aquesta és una recepta de Francesc Murgadas, d'aprofitament, ideal per aprofitar el torró que ha quedat de les Festes Nadalenques. 
Si la prepareu per als petits de la casa, substituïu la mistela per suc de taronja. 

 

VIDEORECEPTA

Carpaccio de taronjaLa recepta en 2 minuts

 

 

RESULTAT A TAULA

Unes postres bones i senzills de preparar. Originals, vistoses i molt bones.

 

Montse i Júlia