Un tast gastronòmic al Marimurtra

Dins del Marc de les Jornades Tècniques del jardí Botànic Marimurtra de Blanes, avui s'ha dut a terme la Jornada d'Horta.

Ha tractat com l'agricultura intensiva ha anat adaptant els seus cultius i la seva gestió a una forma sostenible.

ELS PONENTS

Jordi Puig Roca
Importància de la biodiversitat cultivada en un context de crisi climàtica.

Miquel Riera
Experiències d'una transició cap a l'agricultura ecològica.

Cristina Pozo
Diferents estratègies per una agricultura més sostenible.

 

Nosaltres hem participat en la jornada preparant un tastet amb verdures de l'horta de l'espai agrari de la Baixa Tordera.

 

 Un tast gastronòmic al Marimurtra

Us deixem un petit video del tast ( Cliqueu damunt de l'imatge)

 

 

 


També us deixem les 10 receptes dels plats preparats per a l'esdeveniment.

AMANIDA DE MONGETES DEL GANXET

HUMUS DE MONGETES DEL GANXET AMB BASTONETS DE PASTANAGA

CREMA FRESCA DE PÈSOLS

CARXOFES A LA VINAGRETA

AMANIDA DE COL AMB VINAGRETA

AMANIDA DE REMOLATXA AMB TARONJA I NOUS

ESPÀRRECS AMB VINAGRETA DE VERDURES I OU DUR

AMANIDA DE PORROS CONFITATS

CREMA DE TAVELLES DE PÈSOLS

PASTÍS DE PASTANAGA