INGREDIENTS
1 coliflor
Vinagre de vi blanc
Sal
Aigua mineral
PREPARACIÓ
Rentem la coliflor, retirem els troncs i deixem la part de la flor.
Posem una olla al foc i quan bulli, escaldem la coliflor durant 30 segons i seguidament l'agafem amb l'espumadora i el posem en un bol amb aigua freda i gel per aturar la cocció. L'escorrem i reservem.
Fem una barreja d'aigua mineral i vinagre a parts iguals, afegim un grapat de sal i barregem bé.
Agafem pots de vidre ben nets hi anem posant la coliflor ben apretada. Omplim el pot amb la barreja fins a dalt de tot i tapem. Ho deixem 3 setmanes i ja el tenim llest per menjar.
PER SABER-NE MÉS
Es conserva molt de temps.
Quan comprem la coliflor, ha de ser ben blanca, quan comença a tenir algun punt marronós a la superfície, vol dir que no és fresca.
RESULTAT A TAULA
Una coliflor cassolana fàcil de fer, ideal per acompanyar les amanides.
Que vagi de gust!
Montse