Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 talls de bacallà dessalat de 250 g aprox.
Farina de blat
200 ml d'oli d'oliva verge
1 cullerada de pebre vermell
3 grans d'all

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escalfem l'oli en una paella.
Mentrestant, pelem i laminem els alls, enfarinem el bacallà i espolsem l'excés de farina.
Fregim el bacallà per tots els costats i el reservem calent a la plata on el servirem.
A la mateixa paella on hem fregit el bacallà, daurem els alls laminats, apaguem el foc, afegim el pebre vermell i coem només uns segons.
Cobrim els talls de bacallà amb el contingut de la paella.
Servim acabat de fer.

PER SABER-NE MÉS

Aquesta és una manera molt fàcil i ràpida de fer el bacallà. Cal vigilar amb el pebre vermell, es crema molt ràpid i no té remei.

RESULTAT A TAULA

Si comprem el bacallà dessalat, tenim el plat fet en pocs minuts. Ho podem acompanyar de patates bullides i queda perfecte.

Júlia