INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 pollastre d'1,500 k
Sal
2 dl d'oli d'oliva
Pebre negre mòlt
1 llimona
5 grans d'all picats
Julivert picat
Sal

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Demanem a la carnisseria que ens trossegin el pollastre, quatre talls de cada quart.
Salpebrem el pollastre i el fregim en una paella, ha de quedar ben ros. Retirem del foc i reservem a la plata on el servirem. Apaguem el foc i, amb la paella encara calenta, afegim els alls, el julivert i el suc de llimona. Remenem la paella amb suavitat. Aboquem aquesta barreja sobre el pollastre i servim.

PER SABER-NE MÉS

El pollastre ha de quedar ros i ben cuit. Els trossos han de ser de mida similar, facilita la cocció. Serviu de seguida, acabat de fer.

RESULTAT A TAULA

Fàcil, ràpid i econòmic. Un plat per fer sovint.

Montse