Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Aigua de pinya
Batut de mores
Bitxos de Girona envinagrats
Carxofes confitades
Ceba adobada
Ceba caramel·litzada amb reducció de Porto
Coliflor de l'hort amb vinagre
Com dessalar el bacallà
Com torrar el sèsam
Compota de poma de Girona
Conserva de bolets amb sal de la Loreto
Conserva de Rossinyols
Crostons de pa torrat
Fesols vermells, com bullir-los
Fonoll marí en conserva
Fumet de marisc
Gomasio
Granola
Iogurt fet a casa
Llimonada natural
Massa Mare amb farina d'espelta
Melmelada de prunes grogues
Melmelada d'albercoc
Melmelada de caqui i taronja al rom
Melmelada de cireres
Melmelada de codony i poma amb un toc de vainilla
Melmelada de figues
Melmelada de groselles
Melmelada de llimona
Melmelada de maduixes del Maresme
Melmelada de mores
Melmelada de pebrot verd
Melmelada de pebrot vermell
Melmelada de prunes vermelles
Melmelada de tomàquet amb llimona i vainilla
Mores confitades
Mozzarella marinada amb alfàbrega
Musclos en escabetx
Oli d'alfàbrega
Oli de romaní i farigola
Olives Arbequines adobades
Olives de la casa nova d'en Suy
Pa amb tomàquet
Pa amb tomàquet amb xocolata i raïm
Pa de fajol
Pa de massa mare amb olla de ferro
Pesto amb alfàbrega i julivert
Pesto clàssic
Pop, com bullir-lo
Quiche, com fer la massa de pasta brisa
Rentat i conservació de verdures i fruites
Salsa chutney de cireres
Salsa de tomàquets de Blanes per tot l'any
Samfaina amb verdures de Blanes
Tomàquet en conserva per a tot l'any.
Tomàquets secs amb oli i herbes
Tonyina en conserva
Torradetes casolanes
Vinagre aromàtic Kilòmetre0
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs