![]() |
El passat divendres 3 de novembre, vam cuinar en directe el darrer showcooking de la campanya “Vina a la plaça” ( Vine al mercat). A causa del temporal marítim d'aquests darrers dies, no vam poder cuinar peix. Els plats cuinats van ser: Amanida de banyons (mongeta verda) i moniatos fregits. Tot i el vent i fred, moltíssima gent es va acostar per tastar la degustació dels plats. Moltíssimes gràcies a totes les persones que hi han participat i col·laborat en aquesta campanya organitzada per l'Ajuntament de Blanes per promocionar el producte local. |
Us deixem un petit VIDEO video Showcooking de la jornada i les receptes dels plats cuinats.
- AMANIDA DE BANYONS ( MONGETA VERDA)
FES click a l'imatge per veure la recepta
Fes clic a l'ìmatge per veure la recepta
6 d'octubre al mercat de Mas Enlaire ! S'ha acabat tot!
Us deixem un petit video de la jornadaVIDEO
Hem cuinat :
- Botifarra amb samfaina
Cliqueu a l'imatge per veure la recepta
- HUMMUS DE CIGRONS
Cliqueu a l'imatge per veure la recepta
Propers showcooking: 3 de Novembre al Passeig de dintre. ¡ Us esperem!
CALENDARI
Un cop més ha estat tot un éxit! S'ha acabat tot!
Us deixem un petit video de la jornadaVIDEO
Hem cuinat :
- Sopa freda de tomàquets de Blanes, amb pastanaga, api, poma i un toc de menta
Cliqueu a l'imatge per veure la recepta
- Bunyols de sardines o seitons de Blanes acompanyats d'amanida de patata,amb tomata i ceba i una salseta d'all i julivert
Cliqueu a l'imatge per veure la recepta
Propers showcookings: 6 d'octubre al Mercat de Mas Enlaire y 3 de Novembre al Passeig de dintre. ¡ Us esperem!
CALENDARI
Ha estat tot un éxit! S'ha acabat tot!
Hem cuinat Gaspatxo! El Gaspatxo de la Vanessa, un gaspatxo suau, sense all, sense pa,
Cliqueu a l'imatge per veure la recepta
I Hem cuinat molles de Blanes arrebossades
Cliqueu a l'imatge per veure la recepta
CALENDARI