Sorell amb albergínia

 

Sardines al forn

LLoritos, rosons, raors,

Congre amb pèsols

Calamars a la romana

Pop a la gallega


Salmó marinat

Calamars farcits

Calamars farcits de peix de la Pepita de ca l'Orench

 
Sèpia de Blanes amb patates i pèsols

Peix ràpid al forn

 Bacallà amb allioli

LLuç farcit de porros i gambes

Lluç i gambes de Blanes amb salsa verda

Aranya d'es cap negre

Tàrtar de tonyina vermella

Canelons de peix

Rap allagostat

Aranya d'es cap negre amb patates

 

Escrita o bastina amb patates i allioli negat

 Canada o canana negra amb ceba

Bacalao a la llauna con garbanzos

LLuç al bitxo

Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric

Bacallà al pesto

Suquet d'escòrpora

Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet

Rap all cremat

Bunyols de bacallà

Ventresca de tonyina vermella de Blanes

Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell

 Marmitako de bonitol

 Patates farcides de bacallà

Peix espasa ( emperador) 

Sardines en escabetx 


Seitons en vinagre

Pop, com bullir-lo

Calet de Blanes a la sal

Salmó fumat marinat

Bunyols de sardines


Gogillo de dentón

Bonítol Kilòmetre 0

Bonítol, melva, bacoreta, tonyina... amb ceba, mel i soja

LLuç estil Olaizola

Orada salvatge al forn amb patates

Bacallà amb samfaina

Sardines amb escabetx

Tàrtar de bacallà

Suquet de panegals

Serviola amb escabetx

Seitons marinats amb vinagre de sidra

 

Salmó al forn amb cítrics

Seitons de Blanes arrebossats

Calamars amb la seva tinta

 

Bacallà amb cigrons

Congre amb patates i pèsols

Rap amb rossinyols

Calet Nandu Jubany

 

Déntol amb vermut

Bacoreta amb verduretes

Calet de Blanes al forn amb all i bitxo 

Llobarro al forn

Raors, lloritos, rosons

 Bunyols de bacallà

Tonyina vermella  amb tomàquet

Cim i tomba de déntol

Càntera de Blanes al forn

Sonsos de Blanes fregits

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Cap roig i calet amb salsa roja

Ventresca de boníto del norte

conserva d'atún

Peix a la sal amb fonoll

Aranya de  Blanes fregida amb sopa

 

Pop blanc amb patates

 Verat curat

 Tonyina amb verdures i pesto

 Déntol al forn amb patates

Croquetes de peix

Esqueixada de bacallà

Cap roig i panegal a l'espatlla

Peix a la paillota


Bacallà amb tomàquet

Sípia amb faves

 Ceviche de corball

Tumbet de llampuga 

 Calamars amb ceba

Carpaccio de calet marinat

Bonítol escabetxat amb albergínia

Sardines amb escabetx de cúrcuma

Verat curat amb sal fumada

 Canelons de peix

Calamars amb salsa

Suquet d'espet

Canades de Blanes amb pebrot i ceba

 Bacoreta al forn

Llampuga amb pebres

Amanida de pop

Peix amb suc de la Maria Dolors Andreu / La cuina del peix a Blanes

 Calamars a la planxa

 Molles de Blanes fregides

Sardines en escabetx i albergínia

rap-santa-anna

 Suquet mariner amb alioli negat

Seitons de Blanes escabetxats  amb albergínia

 Dot, xerna o néro de fons al forn amb patates

Pagre a la sal

Bacoreta en escabetx de verdures 

Roba vella de peix amb cigrons

Brandada de bacallà

 Bacallà a la llauna

Corball o déntol gratinat  

Bonítol marinat

 

Bacoreta rn escabetx

Gaspatxo de Xíndria

Pastís de polla (escórpora)

Cim i tomba de Tossa de Mar

 Pop blanc amb mongetes del ganxet

Fent ranxo a l'Estelada

Croquetes de rata ( peix rata)

Melva arrebossada amb un toc d'herbes aromàtiques

déntol gran al forn

Ceviche lleuger de Carme Ruscalleda

Tonyina vermella de Blanes a la planxa