Bolets amb botifarra

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

2 botifarres crues
2 botifarres negres
600 g de pinetells i rovellons
100 ml d'oli d'oliva verge extra
100 ml de conyac
Sal
2 alls
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Rentem els bolets i els deixem escórrer. Si són petits, els deixem sencers, els grans els tallem a trossos.
Posem oli en una cassola i afegim els bolets. Deixem que treguin l'aigua i, quan en quedi poca, afegim les botifarres senceres.
Ho fregim tot plegat. Un cop les botifarres siguin cuites, les retirem, les tallem a trossos i les tornem a posar a la cassola.
Afegim el conyac, donem un parell de tombs.
Incorporem una picada d'all i julivert i servim calent.
És important coure les botifarres senceres per evitar que es desfacin. Podem fer servir tota mena de bolets barrejats.

LA RECEPTA EN UN MINUT
Bolets amb botifarraVIDEORECEPTA

 

 




RESULTAT A TAULA


Un plat de muntanya per llepar-se els dits.

Montse i Júlia