Badocs de carbassó arrebossats


INGREDIENTS PER A DUES PERSONES

10 badocs
4 cullerades de farina
1 ou
100 ml. d'aigua mineral
Sal 
Oli d'oliva 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Obrim la flor, deixem només els pètals plans i les rentem. En un plat  posem paper de cuina i a sobre els badocs.
Els deixem a la nevera fins al moment de cuinar.
En un bol preparem la barreja amb l'ou, l'aigua, la farina i la sal. Posem oli en una paella i quan és calent passem les flors per la barreja del bol i les fregim lleugerament.
Les posem a escórrer sobre  paper de cuina i servim.

 

 

PER SABER-NE MÉS

El badoc és la flor del carabassó. No és fàcil de trobar, però si compreu la verdura directament al pagès, els hi podeu encarregar. Els badocs són delicats. Cal consumir-los poc temps després d'haver estat collits.

Aquesta recepta és de la Loreto de Sant Hilari.

RESULTAT A TAULA

És un plat d'acompanyament, delicat. Una guarnició de luxe.

 

Montse