Pa amb tomàquet

INGREDIENTS
Pa de pagès
Oli d'oliva verge extra
Tomáquet madur
Sal 
I el que vingui de gust per acompanyar-lo

PREPARACIÓ
Preparar pa amb tomàquet és molt senzill.
Tallem el tomàquet per la meitat.
Agafem una llesca de pa de pagès i la freguem amb el tomàquet per una de les cares.
Amanim amb oli i, si ens agrada, una mica de sal. Ho acompanyem amb el que ens vingui de gust. En aquest cas, amb botifarra blanca.

PER SABER-NE MÉS

Aquesta recepta i  videorecepta  l'hem dedicat als descendents de Mariano Defaus, un avantpassat nostre que, de ben jove, va emigrar a Cuba. Fa poc hem conegut els seus descendents, que viuen en diferents punts d'Amèrica. Aquí els ensenyem com es prepara el pa amb tomàquet.
El podem acompanyar amb pernil salat, formatge, embotits, carn, peix, xocolata, raïm, etc. Té infinitat de combinacions.

VIDEORECEPTA
Pa amb tomàquetLa recepta en 1 minut

RESULTAT A TAULA
Un clàssic de la cuina catalana que no podia faltar al nostre receptari.

Montse i Júlia