Olives de la casa nova d'en Suy

INGREDIENTS

Olives
Aigua mineral
Sal

PREPARACIÓ

Collim les olives quan comencin a agafar un color morat i les cobrim d'aigua.
Canviarem l'aigua cada dia durant tres setmanes.
El temps varia en funció del tipus d'oliva i de l'aigua.
Us recomanem que les tasteu per comprovar que l'amargor forta hagi desaparegut.
Preparem una salmorra amb 90 g de sal per 1 litre d'aigua. 
Posem les olives en pots de vidre, els omplim amb la salmorra i els tapem bé.
Guardem els pots en un lloc fosc, fresc i sec.
Després de 2 o 3 mesos les tastarem i si les trobem bones, ja les podem menjar.

PER SABER-NE MÉS

Les olives es conserven bé un any.
Hi ha moltes maneres de preparar-les, podem posar-hi herbes, alls, llimona.
Nosaltres les hem fet senceres, amb salmorra.
Aquesta manera de preparar les olives ens l'ha explicat en Miquel Suy.

 

RESULTAT A TAULA

Olives pels aperitius i les amanides, com més temps passi més bones seran. Què vagi de gust.

 

Montse i Júlia