INGREDIENTS
Patates Monalisa
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre negre mòlt
Herbes aromàtiques (romaní, farigola, orenga...)
Mantega (excepte en receptes per a persones veganes)
Vi ranci
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem les patates i les eixuguem amb un drap de cuina.
Tallem les patates sense acabar d'arribar a baix. Ens anirà bé fer servir uns palets xinesos. (Us ho mostrem al vídeo)
Preparem una barreja amb l'oli, la sal, el pebre, l'all i les herbes tot picat. Afegim un raig de vi ranci i barregem bé.
Posem les patates a la safata del forn.
Amb l'ajuda d'una cullereta, posem la barreja entre les làmines de la patata.També ho podem fer amb un pinzell.
Posem una mica de mantega a cada patata i enfornem 45 minuts a 200 ºC.
Comprovem el punt de cocció, retirem del forn i servim.
PER SABER-NE MÉS