Melva arrebossada amb un toc d'herbes aromàtiques

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 melva de 1,5 aprox. ( La bacoreta és molt semblant)
Pa ratllat per l'arrebossat
Romaní i farigola (si són herbes fresques millor)

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens netegin el peix, ens treguin la pell  i ens separin els lloms. Preparem una barreja amb el pa ratllat i les herbes esmicolades.

Tallem els lloms de peix a trossos regulars, salem i arrebossem amb la barreja de pa ratllat i herbes.

Escalfem oli en una paella i fregim el peix. Servim acabat de fer.

PER SABER-NE MÉS
L'arrebossat li dóna un punt cruixent i fa que quedi melós i cuit al punt a l' interior. Podem cuinar qualsevol mena de peix blau, com ara  bonítol, bacoreta, tonyina...

RESULTAT A TAULA
Un plat de peix bo i ràpid de fer. Us agradarà!

Montse i Júlia