Bunyols de carbassa

INGREDIENTS
150 g de farina
300 g de carabassa cuita
1 culleradeta de llevat en pols
20 g de sucre
2 ous
1 culleradeta de gingebre fresc ratllat
Sal
Sucre per arrebossar els bunyols
Oli per fregir-los

PREPARACIÓ I COCCIÓ

BOL 1:
En un bol barregem la carabassa, la farina, el sucre, 2 rovells d'ou, el gingebre i el llevat.
Barregem amb unes varetes fins que quedi homogeni i ben lligat. 

BOL 2:
En un altre bol, batem les clares a punt de neu amb una mica de sal.
Un cop muntades, les incorporem al bol anterior, en dues o tres vegades, embolcallant amb suavitat amb l'ajuda d'una espàtula.
Posem un cassó amb oli al foc.
Formarem els bunyols amb l'ajuda de dues culleretes i els deixarem caure a l'oli ben calent.
Els deixem que quedin ben rossos.
Els deixem escórrer sobre paper absorbent.

Els empolsem amb sucre i ja els tenim llestos.

PER SABER-NE MÉS
La carabassa l'hem cuit al forn de vapor al forn 20 minuts. També la podem bullir i escórrer-la bé. Hem utilitzat carabassa del tipus violí.

Aquesta és una recepta del Gonzalo de Ambrosio,  amb  ell vam  tenir el plaer de compartir un taller de cuina. La recepta es del seu  llibre Fácil y Resultón.

 

VIDEORECEPTA

Bunyols de carbassaLa recepta en 2 minuts

 

 

 

RESULTAT  A TAULA
Uns bunyols fàcils, ràpids i bons.

Montse i Júia