INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
2 pots de pinya al natural (pes net 500 g)
1 terrina de gelat de coco
Fulles de menta
PREPARACIÓ
Obrim les llaunes i posem la pinya en una escorredora. Recuperem el suc i el guardem a la nevera.
Posem les rodanxes de pinya escorregudes en un robot de cuina o en una batedora de sobretaula. Afegim 6 fulles de menta i triturem fins que ens quedi una crema molt fina.
Seguidament, ho passem pel colador xinès a un bol. Ho hem de fer amb paciència, trigarem uns 10 minuts. Al colador queda només la fibra de la pinya.
Obtindrem una crema que reservarem en el bol, tapat, a la nevera.
Muntem les postres
Preparem bols petits o copes. Posem la crema de pinya, al mig una bola de gelat de coco. Decorem amb unes fulles de menta i servim de seguida.
PER A SABER-NE MÉS
Resulta molt pràctic fer la crema de pinya amb temps i tenir-la a la nevera, molt freda. També podem posar a la nevera les copes on ho servirem. Així mantindrem millor el fred. Nosaltres hem utilitzat pinya natural en conserva, sense sucre afegit. Tampoc hem afegit sucre a la pinya. Si sou llaminers, podeu afegir sucre una vegada passada la pinya pel colador xinès. No abuseu de la menta, la pinya té un sabor suau i amb poques fulles és suficient. Compreu un bon gelat de coco, marca la diferència. El nostre preferit és de la gelateria Setè Gel. @setegel
Recepta facilitada per la Nuria Pérez. Gràcies Nuria!
RESULTAT A TAULA
Fàcil, vistós, refrescant, de sabor delicat, boníssim. Feu-ho i repetireu molt sovint!
Júlia i Montse