Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
Pastissos
Pa de pessic
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
Inici
ESDEVENIMENTS
Search
Amanida de fusilli
Amanida de fusilli amb mozzarella marinada
Amanida de quinoa amb poma, prunes i rocafort
Arròs a la cassola amb llagosta
Arròs amb camagrocs
Arròs amb verdures
Arròs d'en Navarro
Arròs de canada negra de l'Àngela Marroi
Arròs de peix de l'àvia Francisca
Arròs negre amb sèpia i carxofes
Canelons d'estiu
Canelons de calet
Canelons de carbassó i pastanaga
Canelons de la Juanita
Canelons de peix de la Montse
Casarecce aglio olio e pepperoncino
Casarecce amb calamars de potera
Espaguetis amb albergínies
Espaguetis al Roquefort
Espaguetis amb llampuga i salsa de tomàquet
Espaguetis d'estiu
Farfalle amb carbassó de la Conca de la Tordera i tonyina
Fettuccine amb carxofes i tomàquets secs
Fettuccine amb trompetes de la mort
Fideuada amb canada i gamba vermella de Blanes
Fideus a la cassola
Macarrons Cristina
Macarrons de l'avia Francisca
Orecchiette amb bròcoli
Paella per a 20 persones
Pasta al pesto
Pasta amb trompetes de la mort
Pasta exprés
Ranxo mariner de l'Estelada
Raviolis de carbassa amb formatge de cabra
Rossejat de pescadors
Tagliatelle als tres formatges amb sàlvia
Tagliatelle amb tomàquet del Pla de Grau i alfàbrega
Tallarines amb musclos de l'Angela Marroi
Tortiglioni a la romana
Tortiglioni amb camagrocs
IDEES PER A L'ESTIU